Om KAK Tåg AB

Företaget grundades 2007 i Köping tillsammas av Daniel Eklund, Joakim Grantén, Mattias Pettersson och Glenn Pettersson, som en naturlig fortsättning av deras samarbete i företaget JR Teknink Produktion AB som också verkade inom tågbranschen. Man var optimistisk till framtiden och såg en stor utvecklingspotential på marknaden. Med goda rykten och efterfrågan bestämde dom sig för att starta upp ett eget företag som fick namnet KAK Tåg AB (KAK - Köping, Arboga, Kungsör regionen) då grundarna har sina rötter och bor i KAK regionen. Företaget är etablerat i Köping och har sitt huvudkontor där. Efter mer än tio år ihop i branschen så är den mer spännande än någonsin och KAK Tåg AB ser fram emot många fler lärorika år tillsammans med både gamla och nya samarbetspartners.
 

Ledningen

Daniel Eklund och Joakim Grantén
Daniel Eklund och Joakim Grantén

Org.nr: 556739-5388
Innehar F-skattebevis

Affärsidé

Våra ambitioner är att finnas tillgänglig dygnet runt året runt för företag inom spårbunden trafik vid underhåll, olika montage, demontage samt ombyggnationsprojekt.

Vision

Skapa lösningar som bidrar till en effektiv och lönsam produktion.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare. Innovativt tänkande.

Våra byggstenar

Ge berörd personal korrekt information och utbildning så att 
de kan utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Se till att goda relationer råder mellan företaget, de anställda och deras omgivning
 
Verka för ett väl fungerande samarbete med företagets samtliga underleverantörer/kunder för att säkerställa kvalitetsnivåer och leveranstider.